Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting kantoor en productiefaciliteit

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor in kantoor, op de productievloer, uw loods of in de winkel. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het BestLed LED licht. Meestal is het een cumulatie van voordelen die de doorslag geeft in de positieve waardering. Veel gehoorde beoordelingen zijn: “ik vind het licht helder”, “het knippert niet zoals tl-verlichting”, “door de contrastrijkheid krijg ik een beter zicht op mijn werkzaamheden” en “mijn verse producten komen veel beter uit nu”.

Overstappen op LED betekent ook een investering in een hogere productiviteit. Meerdere onafhankelijke onderzoeken hebben de positieve effecten van LED-verlichting op werknemerstevredenheid aangetoond. Ook wordt er een toename van de productiviteit en een afname van ziekteverzuim gemeten.

Perfect LED licht zonder omkijken

Traditionele verlichting verbruikt veel energie en dat is zonde aangezien er duurzamere alternatieven zijn zoals LED verlichting. Stapt u over op LED dan kunt u gemiddeld zo´n 60% op uw energierekening besparen. Hierdoor houdt u meer geld over voor andere zaken. Nadat onze licht adviseurs uw wensen en eisen uitvoerig met u hebben besproken berekenen wij exact wat uw besparing op jaarbasis is maar zorgen wij ook voor een perfecte lichtopbrengst in uw loods of productie omgeving. Goed licht is essentieel voor uw medewerkers en verkleint de kans op ongelukken aanzienlijk.

Het voordeel van het BestLed concept is dat u vrijwel geen omkijken meer heeft naar uw lichtbronnen. LED gaat natuurlijk veel langer mee dan traditionele verlichting waardoor het vervangen van defecten niet meer nodig is. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan dan zorgen wij ervoor dat dit snel verholpen wordt.

Besparen op stroom en onderhoud

Algemeen bekend is dat het energieverbruik van LED-verlichting vele male lager is dan dat van conventionele verlichting. Overstappen van conventionele verlichting naar LED verlichting kan voor kantoren zelfs een besparing tot 80% opleveren op het gebied van energieverbruik.

BestLed begeleidt u graag bij de overstap van traditionele verlichting naar LED lampen. Op basis van een energiescan stelt BestLed een passend lichtplan voor u op. Elk bedrijf heeft immers een eigen sfeer, specifieke inrichting en gebruik van verlichting. BestLed stelt ook een financiële calculatie op, zodat u een compleet beeld krijgt van de besparingen. Met een relatief korte terugverdientijd en een lange garantie kiest u met uw investering in duurzaam ondernemen voor zekerheid.

LED verlichting voor kantoren, productieomgeving en winkels:

  • Ledtube armaturen
  • Downlighters
  • Panellights

Reeds LED verlichting geleverd aan de volgende kantoren & productiefaciliteiten:

bestled-referentie-productie-kantoor-layher-steiger-ledverlichting La Gro advocaten ledverlichting bestled BDO ledverlichting bestled

*Let op dit is slechts een greep uit ons klantenbestand. Bekijk ons projectenoverzicht voor de onlangs gerealiseerde LED projecten