Nieuwbouw & Renovatie

header bestled ledverlichting nieuwbouw en renovatieprojecten

Ledverlichting voor nieuwbouw & renovatie projecten

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden. Dat heeft niet alleen een gunstig effect op de energierekening. Ook het binnenklimaat, de productiviteit van de medewerkers en het milieu varen er wel bij. Kies daarom voor slim ledlicht van BestLed en Slim licht betekent kortom dat verlichting mooi, comfortabel, betaalbaar èn minder milieubelastend is!

Het mooiste is om in de voorbereidingsfase van het bouwproces al de keuze voor ledlicht kenbaar te maken en een partij als BestLed hierbij te betrekken. Wij adviseren en helpen u graag. Daarnaast kunnen wij met onze ledverlichting volledig meegaan in uw bouwproces. Veelal vinden aannemers en architecten het fijn om vooraf duidelijk te hebben welke partij de verlichting van het pand gaat verzorgen. Zaken als Breeam en Lean planningen zijn ons dan ook bekend.

BestLed ledverlichting:

  • Perfect licht
  • Tot 80% minder stroomverbruik
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam

Reeds ledverlichting geleverd aan:

p-van-t-wout-funderingstechniek-waddinxveen-ledverlichting-bestled altermij de gouwe bestled ledverlichting ledverlichting voor systeem loodsen bouw

*Let op dit is slechts een greep uit ons klantenbestand. Voor meer referentieprojecten klik hier.