LED verlichting leasen

LED Verlichting leasen of huren?

LED verlichting Leasen of Huren?
Het leasen van LED verlichting is een financiële constructie om overstap van LED verlichting toch mogelijk te maken zonder een directe grote investering te moeten doen. Voor bedrijven is de insteek simpel: een financiering treffen en met de besparing die wordt gerealiseerd lost men de ledverlichting af. Het bedrijf koopt met zijn besparing uiteindelijk de verlichting.

Wezenlijk verschil tussen LED verlichting leasen en het BestLed concept.
Waar men bij de lease van LED verlichting continu de besparing gebruikt om de ledverlichting af te lossen is dat bij het BestLed concept anders.

U bespaart met ons concept niet alleen op de energiekosten, maar ook op de kosten voor het vervangen en onderhouden van uw LED verlichtingsinstallatie. Nadat onze adviseur bij uw is langs geweest om uw huidige situatie te bekijken en te inventariseren, ontvangt u van BestLed een voorstel voor het zorgeloos gebruik van de LED verlichting. U betaald een vast bedrag per maand voor het gebruik, de service en het onderhoud gedurende een periode van drie tot vijf jaar. Wenst u na de looptijd de LED verlichting over te nemen dan is dat uiteraard mogelijk. Met ons concept zorgen we dan ook voor de juiste hoeveelheid licht, op de juiste plek en het juiste moment. Uiteraard bestaat de LED verlichting uit louter de best mogelijke kwaliteitsproducten.

Niet voor niets zeggen wij dat we een leverancier zijn van optimaal LED licht!

Wilt u meer weten over het verschil tussen de lease van LED verlichting en het BestLed concept? Neem gerust contact met ons op en onze adviseurs leggen e.e.a. graag aan u uit.