LED verlichting huren

BestLed levert ledlicht voor onderwijs, bedrijven en distributielocaties

Huur uw LED verlichting, cashflow neutraal

Steeds meer instellingen in de publieke sector, maar ook bedrijven, kiezen voor het BestLed huurconcept, zodat alle kosten die samenhangen met de duurzame LED verlichting kunnen worden opgenomen in de operationele kosten.

Bestaande tl-buizen simpelweg vervangen door LED tubes. Overstappen op ledverlichting kan ook zonder al te grote ingrepen. De in veel bedrijven gebruikte tl-verlichtingsarmaturen kunnen namelijk prima als basis dienen voor een LED variant. Steeds meer bedrijven bewandelen deze aantrekkelijke weg naar duurzaamheid met minder energieverbruik en minder CO2 uitstoot. Deze vervanging, ook wel retrofit genoemd, maakt ook onderdeel uit van het huurconcept.

Nieuwbouwplannen? Verbouwing?

BestLed voert een assortiment LED verlichting dat voor alle zakelijke configuraties optimaal geschikt is: van bedrijfshallen tot showrooms en winkels, van leslokalen tot vergaderruimten en kantoren. Niet alleen binnenverlichting, maar ook buitenverlichting in alle soorten en maten en voor alle toepassingen. Ook in al deze gevallen biedt BestLed een innovatief servicepakket om de lichtwensen om te zetten in praktische oplossingen, waarbij alle met de verlichting samenhangende werkzaamheden ‘all inclusive’ door BestLed worden verzorgd.

Ledlicht per maand te huur

De vraag naar LED licht neemt toe en beperkt zich niet meer tot toepassingen voor de langere termijn. Ook in, vaak mobiele, situaties waarin tijdelijk in goed werklicht moeten worden voorzien, neemt de vraag naar ledlicht toe. BestLed introduceert daarvoor de Hawkeye 20. Dit is een sterke, energiezuinige kwaliteitswerklamp voor de veeleisende gebruiker, die inmiddels succesvol wordt toegepast in de industrie, installatiesector en bouw. De Hawkeye 20 wordt door BestLed te huur aangeboden voor perioden vanaf een maand.

* afwijkingen zijn in specifieke gevallen mogelijk. BestLed stelt per aanvraag een gedetailleerde offerte op, met daarin een nauwkeurige prognose van de te realiseren besparingen