Waarom huren?

ledverlichting huren - bestled

Onze economie verandert. Niet alleen door technologische ontwikkelingen, maar ook door een verschuiving van bezit naar gebruik. Voor bedrijven wordt het ‘hebben’ steeds minder belangrijk. Het draait meer en meer om de beschikbaarheid van producten die altijd moeten functioneren en diensten die 24/7 kunnen worden afgenomen.

Bedrijven of instellingen die wel willen overstappen op energiezuinige ledverlichting, maar er niet in willen investeren biedt BestLed de mogelijkheid om LED verlichting te huren. Dit houdt in dat alle kosten voor de hardware (armaturen, LED lampen enz.), de installatie én het onderhoud worden verwerkt in een service level agreement met een meerjarige looptijd. Op deze wijze kunnen bedrijven en instellingen overstappen op duurzaam en optimaal licht voor een fractie van de kostprijs! Hierdoor blijft er geld over om te investeren in de zaken die er toe doen, uw kernactiviteiten bijvoorbeeld.

Organisaties die huren bij BestLed krijgen meer dan alleen licht. BestLed spreekt over ‘Light as a Service’: de huurder krijgt een dienstverlening waarmee licht niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst voldoet aan alle eisen die de huurder stelt of vanuit regelgeving is voorgeschreven. De verlichting wordt ook tijdens de huurperiode zo nodig steeds weer aangepast aan de dynamiek die organisaties kennen. Huren bij BestLed is daarom kiezen voor flexibiliteit, zodat de verlichting steeds weer wordt afgestemd op een veranderde omstandigheid.