Werkwijze

Analyseren van uw huidige verlichtingssituatie

Wij beginnen eerst met een goede inventarisatie van uw verlichtingssituatie. Daarbij nemen we een aantal variabelen zoals levensduur, energieverbruik en lichtsterkte die we vervolgens afzetten tegen duurzame ledverlichting als alternatief. Onze adviseurs presenteren de bevindingen en adviseren u over de mogelijkheden en bespreken samen met u uw wensen en eisen. Vervolgens wordt er een offerte op maat uitgebracht waarbij u direct inzage heeft in uw huidige situatie en uw nieuwe situatie met ledverlichting. Daarbij ziet u direct wat de besparing en uw terugverdientijd is.

Keuze uit diverse LED lampen

Wij hebben een breed aanbod aan ledverlichting, echter bieden u alleen hetgeen aan wat voor uw situatie van toepassing is. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop! Als ledverlichting specialist onderscheiden wij ons juist door puur te kiezen voor kwalitatief ijzersterke ledverlichting welke bij voorkeur door Nederlandse Producenten worden geproduceerd.

LED verlichting proefplaatsing

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een proefplaatsing maken zodat u zelf de kwaliteit, verbruik en lichtsterkte kunt ervaren.

Definitieve offerte en lichtplan

Wij brengen onze definitieve offerte aan uw uit gecombineerd met een gedetailleerd lichtplan. U heeft in 1 oogopslag een beeld van hetgeen er wordt aangeboden, wat de kosten zullen zijn maar ook wat uw terugverdientijd is en hoeveel u op uw operationele kosten gaat besparen!

Subsidie

Ontzorgen betekent voor ons ook dat wij zorgdragen voor het aanvragen van uw energie investerings aftrek (EIA) en ervoor zorgen dat deze wordt goedgekeurd.

Betrouwbaar en gegarandeerd

Kiest u voor BestLed dan kiest u voor betrouwbaarheid, ontzorging en een gegarandeerde lichtopbrengst!