Advocatenkantoor stapt over op led interieurverlichting

  • advocatenkantoor stapt over op LED interieur verlichting
  • advocatenkantoor stapt over op LED interieur verlichting(4)
  • advocatenkantoor stapt over op LED interieur verlichting(4)
  • advocatenkantoor stapt over op LED interieur verlichting(4)

Geplaatst op : 12 februari 2016

Advocatenkantoor stapt over op led interieurverlichting

La Gro Advocaten is het grootste advocatenkantoor in het Groene Hart; het heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden. Met een respectabel aantal van vijfendertig advocaten behoort het kantoor tot de top 50 van Nederland. La Gro is een fullservice kantoor met de nadruk op ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed, faillissementsrecht, overheden en (familiaire) bedrijfsoverdrachten.

Voor de vestiging in Alphen aan den Rijn had mr. J.J. (Hans) Turenhout, advocaat/partner en vestigingsmanager, na ampele overweging besloten een overstap te maken naar duurzaam ledlicht. Uit de marktverkenning kwam BestLed als meest interessante aanbieder naar voren, niet in de laatste plaats door de ruime expertise en het analytisch vermogen.

Om de overgang van traditioneel licht naar duurzaam en kwalitatief beter ledlicht extra aantrekkelijk te maken, biedt BestLed ruimschoots mogelijkheden om bestaande armaturen te hergebruiken. Dit is met name het geval bij de vervanging van tl-verlichting, waar BestLed met slechts geringe technische aanpassingen de bestaande buizen kan vervangen door een led uitvoering: de T8 tube.

Bij La Gro werden uiteindelijk 235 T8 Led tubes, van verschillende afmetingen en wattages, maar wel met eenzelfde kleurtemperatuur (3000 K) gemonteerd. In de systeemplafonds werden ook nog eens 179 downlights vervangen, waarvan een deel ook weer is voorzien van noodverlichting. Een aantal ledspotjes en vloerspotmodules maakte de levering compleet.

Met de investering geeft La Gro aan belang te hechten aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid die ook op bedrijven rust om een bijdrage te leveren aan een duurzamer energiegebruik. Tegelijkertijd betekent de keuze een serieuze verlaging van de energierekening én een grotere tevredenheid over de interieurverlichting bij zowel klanten als medewerkers.

BestLed. Professioneel en duurzaam ledlicht