ALTERMIJ – DE GOUWE INVESTEERT IN DUURZAME BEDRIJFSVOERING MET LEDVERLICHTING VAN BESTLED

  • bestled ledverlichting voor altermij in gouda
  • Bestled ledverlichting 1 - altermij gouda
  • bestled ledverlichting voor altermij industrie

Geplaatst op : 12 april 2016

Altermij – De Gouwe ontwerpt, produceert en levert nieuwe (proces)tanks en apparaten van roestvast staal en levert ook nieuwe en gebruikte rvs tanks uit voorraad. Het Goudse bedrijf combineert 70 jaar kennis en ervaring bij de fabricage van verschillende soorten rvs opslagtanks, procestanks en mengtanks voor de voedingsmiddelenindustrie en voor ondernemingen in de chemische en cosmetische sector. Daarbij worden de wensen van de opdrachtgevers vertaald naar efficiënte en duurzame oplossingen.

Ideale omstandigheden
Efficiëntie en duurzaamheid komen ook terug in de keus van Altermij – De Gouwe voor onze ledverlichting, die wij in bestaande armaturen hebben kunnen toepassen. Daardoor bleef de investering beperkt en werd toch het gewenste lichtresultaat, ‘hoe witter, hoe beter‘, bereikt. De heldere kleur van 6500k zorgt ervoor dat de metaalbewerking en de laswerkzaamheden onder ideale lichtomstandigheden kunnen worden uitgevoerd.

De basisverlichting bestaat uit hoog rendement LED tubes met een heldere lens, waardoor geprofiteerd wordt van een optimale hoeveelheid licht. In de armaturen boven de werkbanken is gekozen voor een gematteerde versie. De precisiewerkzaamheden kunnen daardoor nauwkeurig worden verricht.

Met de invoering van BestLed-ledverlichting investeert Altermij – De Gouwe in duurzame bedrijfsvoering, die niet alleen door de klanten van de opslagtankfabrikant wordt gewaardeerd. Ook de externe kwaliteitscontroleurs, die regelmatig over de vloer komen, kunnen nu met eigen ogen zien dat Altermij – De Gouwe maatschappelijk verantwoord meegaat met de tijd en een herkenbaar steentje bijdraagt aan een duurzame maatschappij.

BestLed: Leverancier van optimaal ledlicht.