BESTLED BEZORGT EEN TRANSPORTBEDRIJF UIT STOLWIJK STABIEL LICHT

  • Ledverlichting, Stolwijk, bedrijf, Bestled, licht, duurzaam, led, milieu

Geplaatst op : 10 januari 2017

Een transportbedrijf uit Stolwijk kampte met het probleem dat de oude verlichting in het kantoor regelmatig knipperde. Ze wilden van dit probleem af en graag een stabieler lichtbeeld. Onze experts maakte een lichtplan voor het bedrijf, waarin rekening werd gehouden met de lichtkleur van het bedrijf en de hoeveelheid licht. Dit om een optimale werkomgeving te creëren voor de werknemers. Daarnaast werd er ook meteen gekeken naar de verlichting buiten op het terrein en plaatsten we lichtmasten die op lange termijn kostenbesparend zijn.

Beter werklicht
We plaatsen drie armaturen van 71 watt op de lichtmasten van 11 meter hoog. Daarnaast werden er ook nog 21 ledpanelen opgehangen. De lichtkleur van de lampen in het kantoor werd aangepast van 830 naar 4000 kelvin, waardoor de ruimtes in het kantoor nu frisser ogen en het door de werknemers als beter werklicht wordt ervaren, zonder storend fel te zijn. Het voordeel aan deze verlichting is dat het inregelen van de hoeveelheid licht erg flexibel is. Wanneer de klant meer of minder licht wil, is dit gemakkelijk door de klant zelf aan te passen.

Lichtmasten op het buitenterrein
De nieuwe lichtmasten buiten op het terrein geven een betere uitstraling en een heldere kleur van 6000 kelvin. De verlichting heeft een lange levensduur, waardoor er ook geen onderhoud meer op hoogte nodig is. Er zijn dus geen hoogwerkers meer nodig om lampen te vervangen. Het transportbedrijf kan met de nieuwe verlichting weer jaren vooruit.