BestLed installeert ledlicht in Keurslagerij Compeer

  • BESTLED verlichting nieuws keurslagerij compeer
  • BESTLED verlichting nieuws keurslagerij compeer

Geplaatst op : 12 februari 2016

BestLed installeert ledlicht in Keurslagerij Compeer

Keurslager Compeer in Waddinxveen is een ambachtelijke slagerij. In de moderne vestiging aan de Groensvoorde liggen de vleesproducten in kraakheldere vitrines aantrekkelijk gepresenteerd. “De visuele presentatie van ons product is belangrijk”, weet Peter Compeer.  “Met die presentatie laten we niet alleen zien wát we te bieden hebben, maar ook hoe we werken: hygiënisch, geordend en met liefde voor het vak én verstand van zaken. Ook proberen we de klant te inspireren door bijvoorbeeld een aantal producten alvast heerlijk te kruiden of marineren. Veel klanten staan eigenlijk al met het water in de mond hun keuze te maken”.

Dat goede verlichting van onschatbare waarde is, weet Compeer dan ook als geen ander. “Toen we wisten dat we een vervangingsinvestering gingen doen in de verlichting van onze slagerij, zijn we dan ook op zoek gegaan naar een vakman met een moderne aanpak. Eigenlijk een beetje zoals we zelf zijn”, lacht Compeer. De keuze viel op BestLed. “Een prima organisatie met veel deskundigheid en een scherp aanbod”.

BestLed Europe BV kreeg opdracht om een vervangingsvoorstel te doen. Dit resulteerde in de installatie van BestLed T8 tubes in verschillende lengtes en uitvoering. Om de versproducten goed tot hun recht te laten komen in de vitrines wordt gebruik gemaakt van de T8 ‘fresh looking’ ledtube. De BestLed T8 tubes werden, met een kleine aanpassing, gemonteerd in de bestaande tl-armaturen. De levering van 22 BestLed downlights met een vermogen van 14.7 Watt en 16 BestLed downlights met een vermogen van 6 Watt maakten het geheel compleet.

De toepassing van ledverlichting levert in koel- en vriessituaties extra rendement door reductie van de terugkoelfactor (de lampen geven namelijk geen warmte af), zodat de totale energiebesparing bij Compeer in de nieuwe situatie meer dan 70% bedraagt.

BestLed. Professioneel en duurzaam ledlicht.