BestLed opent nieuwe website

BESTLED nieuwe website online

Geplaatst op : 12 februari 2016

BestLed opent nieuwe website

Fris, sprankelend, overzichtelijk en inspirerend. Dat waren de uitdagingen waaraan de nieuwe site moest gaan voldoen. Met meer ruimte voor grote sfeerfoto’s en duidelijke, kort geformuleerde informatie. Sinds vandaag, op het hoogtepunt van de zonsverduistering, is de website ‘live’ gegaan. Het oordeel is nu aan de bezoekers. Bezoekers die afkomstig zijn uit een steeds bredere doelgroep, want BestLed bedient de totale zakelijke markt.

Van winkelier tot scholengemeenschap, van vishandel tot overslagbedrijf, van bouwonderneming tot rijksoverheid en alles wat er tussen zit. Ondanks de grote verschillen hebben ze tenminste één wens gemeen: beter licht én besparen op de energierekening. Uiteraard vormt daarbij de bijdrage aan een beter en duurzamer milieu een extra argument. De nieuwe website is een uitstekend uitgangspunt om kennis te maken met BestLed, met de producten en de verschillende aandachtspunten die komen kijken bij een eventuele overstap.

Met deze informatie kunt u zich prima voorbereiden op het gesprek met de BestLed adviseur, waarin u uw wensen en eisen kenbaar maakt. De adviseur maakt dan een zorgvuldige analyse en stelt vervolgens op basis van alle informatie een gedetailleerd plan op, mét alle kosten en baten. BestLed garandeert op voorhand een voordelige uitkomst!

BestLed. Professioneel en duurzaam ledlicht