BestLed en SchahlLED starten samenwerking voor slimme ledverlichting in Nederland

Geplaatst op : 8 oktober 2020

Om bedrijven in Nederland te voorzien van ledverlichting op maat, brengt BestLed nu ook verlichting van SchahlLED naar de Nederlandse markt. Met een gemeenschappelijke klantgerichtheid werken BestLed en SchahlLED allebei aan ledverlichting op maat met een snelle terugverdientijd. Met de kennis van de Nederlandse markt en de hoogwaardige producten van SchahlLED, helpt BestLed bedrijven met het samenstellen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige verlichting gecombineerd met een optimale energiebesparing.

SchahlLED: 50 jaar marktleider in verlichting

SchahlLED is al 50 jaar een gevestigde naam in het leveren van verlichting voor industrie- en transportbedrijven in Duitsland. In de afgelopen 20 jaar heeft het bedrijf zich volledig gericht op ledverlichting. Door samen te werken met gespecialiseerde advies- en installatiebedrijven, heeft SchahlLED haar exclusieve distributienetwerk vergroot naar Zwitserland, Oostenrijk en Polen. De klantgerichte bedrijfscultuur van SchahlLED en de focus op duurzame oplossingen met een snelle terugverdientijd sluiten naadloos aan op de visie en werkwijze van BestLed.

SchahlLED via BestLed op de Nederlandse markt

Dankzij de samenwerking kan BestLed de lampen van SchahlLED nu rechtstreeks aanbieden op de Nederlandse markt. Met ruim 15 jaar ervaring in ledverlichting en bijbehorende subsidieregelingen, biedt BestLed de kennis en kunde om Nederlandse bedrijven van A tot Z te voorzien van duurzame verlichting. Daarmee heeft SchahlLED een uitstekende partner gevonden voor de distributie van haar ledverlichting.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van SchahlLED? Of wilt u een proefplaatsing om te kijken wat ledverlichting voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0182 74 80 40. We helpen u graag met het samenstellen van de beste verlichting voor uw bedrijf.