BESTLED VERBETERT LICHTKWALITEIT BIJ VELDWERK KOERIER IN DE LIER

  • BestLed levert zakelijke ledverlichting voor veldwerk koeriers in de lier Westland
  • BestLed levert zakelijke ledverlichting voor veldwerk koeriers in de lier Westland
  • BestLed levert zakelijke ledverlichting voor veldwerk koeriers in de lier Westland
  • BestLed levert zakelijke ledverlichting voor veldwerk koeriers in de lier Westland

Geplaatst op : 27 juni 2016

Na de oprichting in 1988 door eigenaar Koos van Velden, is Veldwerk Koerier in minder dan 30 jaar tijd uitgegroeid tot een koeriersdienst met een landelijk dekkend netwerk. Samen met Veldwerk Transport heeft het bedrijf de beschikking over een uitgebreid wagenpark, zodat vervoer op maat altijd mogelijk is. Snelservice, exclusieve projecten, gekoeld transport, overnight service; de Westlandse onderneming draait zijn handen er graag voor om. Inmiddels bestaat het wagenpark van beide bedrijven uit 13 vrachtauto’s, 4 open bestelwagens (speciaal voor het vervoer van bouwmaterialen), 9 combo’s en 8 bestelbussen. Bovendien heeft Veldwerk 2 open aanhangwagens met een laadvloer van 6 meter en 2 gesloten aanhangwagens.

Duidelijk merkbaar

Beide ondernemingen zijn gevestigd in De Lier, op bedrijventerrein De Hondert Margen. In het ruime pand, bestaande uit kantoorruimte en een loods, bleek behoefte te bestaan aan frisser en helderder licht, dat aan de (duurzame) eisen van deze tijd kon voldoen en een minimale garantietermijn van 5 jaar kende. Dankzij ons advies en installatiewerk heeft Veldwerk op kantoor nu beter zicht op de administratieve werkzaamheden en heeft het vroegere onrustige lichtbeeld plaats gemaakt voor constante verlichting. Ook in de loods is de verandering, mede door de keuze voor 4000K-ledverlichting die ook op kantoor is geïnstalleerd, duidelijk merkbaar. Daarbij is in de loods gekozen voor waterdichte armaturen, waardoor het onderhoud in de ruimte veel eenvoudiger is geworden. In de lichtbron kan namelijk geen stof of water terechtkomen.

Forse besparingen

BestLed heeft voor Veldwerk niet alleen meer lichtopbrengst bewerkstelligd. Ook worden momenteel forse besparingen op de verlichtingskosten gerealiseerd. De armaturen in de kantoorruimtes bieden bovendien de mogelijkheid om meer licht  te genereren wanneer de medewerkers dat willen. Daardoor kan de betreffende ruimte flexibel worden ingericht met betrekking tot de kantooropstelling en kunnen de medewerkers zelf bepalen hoeveel licht ze nodig hebben om hun werk onder voor hen optimale omstandigheden te verrichten. Dat heeft een positieve weerslag op de productiviteit.

BestLed | Leverancier van optimaal ledlicht!