BESTLED VERZORGT LICHTINSTALLATIE DECATHLON ALKMAAR

  • bestled levert ledverlichting aan decathlon alkmaar-1
  • bestled levert ledverlichting aan decathlon alkmaar-3
  • bestled levert ledverlichting aan decathlon alkmaar-4

Geplaatst op : 6 juni 2017

Decathlon is een innoverende onderneming met merken voor het genoegen van alle sporters. De ambitie van Decathlon is het plezier en de voordelen van het sporten toegankelijk te maken voor een zo’n groot mogelijk publiek. Met de opening van hun nieuwe vestiging in Alkmaar op 22 maart zijn ze weer een stapje dichterbij het waarmaken van deze ambitie en komt het totaal aantal vestigingen in Nederland nu op elf. BestLed heeft de lichtinstallatie voor deze nieuwe vestiging mogen verzorgen.

Situatie optimaliseren en altijd blijven zoeken naar verbeteringen
De construction manager, Robin Vermeulen, van Decathlon is erg te spreken over de samenwerking met en de aanpak van Bestled:
“BestLed heeft mij kunnen overtuigen door een testopstelling te maken van hetgeen wat ze van plan waren te gaan maken, waardoor ik een goed beeld kreeg van de situatie en overtuigd werd dat dit de ideale oplossing was. Daarnaast is Bestled altijd bezig om de situatie te optimaliseren en blijven ze altijd op zoek naar verbeteringen, wat het eindresultaat uiteraard ten goede komt. Ik heb de samenwerking met BestLed zeker als positief ervaren.”

Niet verblinden
Omdat het plafond van de in totaal 3200m² tellende vestiging redelijk laag is, was het de uitdaging om ervoor zorgen dat de verlichting van 1200 lux de mensen in de winkel niet zou verblinden. Om dit te kunnen realiseren heeft BestLed gekozen voor Veko lichtlijnen, deze zorgen voor een prettig lichtbeeld in de winkel zonder dat de bezoekers verblind worden. Daarnaast zijn dankzij de Veko lichtlijnen alle artikelen in de winkel optimaal belicht.

bestled levert ledverlichting aan decathlon alkmaar-2

Robin Vermeulen (Construction Manager Decathlon) aan het woord: 
‘Decathlon was al een tijdje op zoek naar een moderne LED-verlichting waarbij de klant niet verblind wordt als deze erin kijkt. Juist bij de vestiging Alkmaar lag de nadruk hier nog meer op omdat de lichtlijnen relatief laag kwamen te hangen boven de productschappen. In samenwerking met Bestled bedacht Veko de oplossing. Belangrijk voor Decathlon is ook de goede spreiding van de verlichting zodat ook onderin het schap voldoende licht valt en de kleurechtheid van de producten voor het oog in stand blijft. De nazorg waarbij net voor de opening alle puntjes op de i werden nadat de winkel was ingericht is een pluim waard.’