BestLed voorziet basisschool in Den Bosch van de beste ledverlichting voor klaslokalen

Geplaatst op : 23 juli 2020

Basisschool Het IJzeren Kind heeft sinds kort nieuwe ledverlichting in de klaslokalen en op het kantoor. BestLed heeft namelijk een nieuw lichtplan samengesteld om de oude verlichting te vervangen. Met oog voor de beste verlichting voor klaslokalen en het budget wist BestLed de juiste balans te vinden tussen prijs, duurzaamheid en sfeer. De nieuwe ledlampen zijn namelijk 43% zuiniger in gebruik en bieden 50% meer lichtopbrengst dan de oude verlichting.

Duurzaamheid led-armaturen

Voor basisscholen is het belangrijk dat iedere ruimte waar leerlingen onderwijs krijgen, het juiste lichtniveau biedt. Hiervoor wordt de normering NEN-EN 12464 aangehouden. De verouderde verlichting van Basisschool Het IJzeren Kind voldeed niet meer aan deze norm doordat de lichtintensiteit na verloop van tijd minder werd. Bij het samenstellen van het nieuwe lichtplan hebben we daarom led-armaturen geselecteerd die de komende 10 jaar het vereiste lichtniveau opbrengen.

Zoekt u de juiste verlichting voor uw school of bedrijf? Wilt u energie besparen of aan de verplichtingen van de Wet Milieubeheer voldoen? Neem dan contact op met onze lichtadviseurs via 0182 74 80 40 of maak een afspraak. We helpen u graag met een vrijblijvend advies.