BESTLED VOORZIET HOONDERT STAALBOUW IN KAPELLE VAN LED VERLICHTING

Geplaatst op : 31 augustus 2016

Hoondert Staalbouw, een bedrijf dat alles biedt op het gebied van hallenbouw, kantoren, bedrijfspanden en overige staalconstructies, was opzoek naar beter licht wat waar mogelijk ook energie zuiniger werkte voor het bedrijf. De eigenaar van het bedrijf is in contact gekomen met BestLed via een klant van ons, Kraker Trailers Axel B.V. Aangezien firma Hoondert Staalbouw betrokken was bij de bouw van de nieuwe loods van Kraker Trailers Axel B.V. was het contact snel gelegd.

Lichtplan sluit aan op wensen van de klant
Firma Hoondert maakt in de oude situatie zowel in de werkplaats als het magazijn gebruik van lichtlijnen met tl verlichting (118 tl buizen en 12 traditionele klok armaturen). De specialisten van BestLed hebben voor Hoondert Staalbouw onderzocht waar men te veel of te weinig licht had. Er is onder andere gekeken naar schaduwen boven de diverse machines, waardoor we een zo goed mogelijk gelijkmatigheid van licht hebben weten te realiseren. Daarnaast is er ook rekening gehouden met daglicht en de werk activiteiten. Op het moment dat er voldoende daglicht aanwezig is of er geen activiteiten/ beweging is in de ruimte, zal het licht dimmen of zelfs uitgaan. Dit sluit aan op de wensen van de klant om energie zuiniger te werk te gaan.

Verzekerd van betrouwbaar licht
Nadat de situatie was aangepast zijn er 34 BestLed Luci series armaturen toegepast en 16 Led tubes in combinatie met bewegingssensoren geplaatst. De jaarlijkse energie besparing van 82% en het terug brengen van de onderhoudskosten sluiten aan op de kwaliteit en daardoor een zo laag mogelijke (TCO) Total cost of ownership. Door de ingebouwde light normalizer is de klant voor de komende 100.000 uur verzekerd van betrouwbaar licht met behoud van lichtsterkte .

BestLed | Leverancier van optimaal ledlicht!