Burger Boekhandel & Thuiskantoor kiest voor ledverlichting

  • BESTLED burger boekhandel milieubewust
  • BESTLED burger boekhandel milieubewust
  • BESTLED burger boekhandel milieubewust

Geplaatst op : 12 februari 2016

Burger Boekhandel & Thuiskantoor kiest voor ledverlichting

Burger Boekhandel & Thuiskantoor, gevestigd aan de Dorpstraat in Waddinxveen, is onlangs overgestapt van traditionele verlichting naar ledverlichting, die door BestLed zowel op de begane grond als op de eerste verdieping van het winkelbedrijf is geleverd en geïnstalleerd.

Assortiment en service
De Waddinxveense boek- en kantoorvakhandel beschikt op de begane grond niet alleen over een enorme collectie boeken, maar ook over een gevarieerd aanbod aan luxe schrijfwaren en kantoorartikelen. Daarnaast kunnen de klanten er terecht voor diverse lederwaren, waaronder stijlvolle schrijfmappen, laptoptassen en agendaomslagen. Naast  kantoorartikelen voor consumenten levert Burger Boekhandel & Thuiskantoor ook bedrijfsmatige kantoorartikelen, waarbij grote aantallen mogelijk zijn. Op de bovenetage van de winkel bevindt zich een showroom met kantoormeubelen, waar klanten worden geadviseerd over de inrichting van de werkplek. Door het grote assortiment en de persoonlijke service vervult Burger Boekhandel & Thuiskantoor inmiddels een regionale functie.

Milieubewuste keuze
Dankzij de geïnstalleerde ledverlichting profiteert Burger Boekhandel & Thuiskantoor nu van forse besparingen op energie- en onderhoudskosten en draagt het bedrijf eveneens een steentje bij aan besparing van het milieu, ook al omdat ledverlichting minder warmte ontwikkelt, waardoor minder aanspraak gemaakt hoeft te worden op het airco-systeem. Bovendien is een egaal en helder lichtbeeld in de winkel gerealiseerd waardoor de productpresentatie is verbeterd en de klanten voldoende licht hebben bij het bekijken van het uitgebreide assortiment. Om dat mogelijk te maken, leverden wij 4 T8 tubes, 17 downlights en 18 GU10 spots in de lichtkleur 3000K, die vaak als ‘warm wit’ wordt omschreven.

BestLed | Professioneel & Duurzaam Ledlicht!