Dagelijks zien miljoenen kijkers reclamemasten van InterBestLed!

  • Dagelijks miljoenen kijkers reclamemasten bestled verlichting
  • Dagelijks miljoenen kijkers reclamemasten bestled verlichting
  • Dagelijks miljoenen kijkers reclamemasten bestled verlichting

Geplaatst op : 12 februari 2016

Dagelijks zien miljoenen kijkers reclamemasten van InterBestLed!

Wie kent ze niet? De hoge kolommen langs de snelwegen met in de top een driehoek van reclameborden, die elk zo’n acht bij twaalf meter groot zijn. Zodra de duisternis invalt en de reclameborden goed zijn uitgelicht, neemt de attentiewaarde nog eens aanzienlijk toe. Interbest biedt advertentieruimte op ruim honderd van dergelijke reclamemasten op de drukste verkeersknooppunten in het land en is daarmee de marktleider. Dagelijks komen deze reclame-uitingen onder ogen van miljoenen koopkrachtige reizigers, waardoor de borden zich bij uitstek lenen voor bijvoorbeeld merk- en productintroducties en promotieacties.

Voor de verlichting van een deel van de reclameborden kreeg BestLed opdracht van Interbest om een ledlichtconfiguratie samen te stellen die volledig aan alle lichteisen voldoet én waarmee tegelijkertijd een forse besparing op het stroomverbruik kan worden gerealiseerd. Een van de specifieke lichteisen betreft het beperken van de lichtbelasting van de omgeving. Met de stroombesparing zet Interbest tevens een belangrijke stap op de weg naar duurzaamheid.

De configuratie die aan alle eisen voldoet én ook nog eens een belangrijke extra besparing op de onderhoudskosten betekent, is opgebouwd rond de CrystalLed 72. Dit is een armatuur met zes rijen van twaalf ledlenzen, die in dit geval  ‘custom build’ zijn aangepast voor een perfect gelijkmatige spreiding van het licht over het reclamebord. Het stroomverbruik van de CrystalLed is tenminste 60% lager dan dat van vergelijkbare, conventionele verlichting. Door de extreem lange levensduur van de ledlampen is de vervangingsfrequentie beperkt, waardoor ook op de onderhoudskosten aanzienlijk wordt bespaard.

Door te kiezen voor huren in plaats van kopen, geeft Interbest een ‘cashflow neutrale’ invulling, dus zonder zelf te hoeven investeren, aan hun wens naar duurzame verlichting.

BestLed. Professioneel en duurzaam ledlicht.