DMZ automatisering vervangt tl-verlichting

  • LED verlchting deze tijd DMZ automatisering
  • LED verlchting deze tijd DMZ automatisering
  • LED verlchting deze tijd DMZ automatisering
  • LED verlchting deze tijd DMZ automatisering

Geplaatst op : 12 februari 2016

DMZ automatisering vervangt tl-verlichting

Een bedrijf zonder informatietechnologie is in deze tijd ondenkbaar, sterker nog: een goede IT maakt juist het verschil. Tegelijkertijd is het inzetten en optimaliseren van IT een specialisme. Het leeuwendeel van de bedrijven, al helemaal die uit het MKB, kiest er dan ook voor om de belangrijkste IT werkzaamheden uit te besteden. Bijvoorbeeld aan DMZ Automatisering. Dit Goudse bedrijf, gevestigd aan de Marconistraat, onderscheidt zich in de markt door het aanbieden van een totaalpakket aan IT services. Onder de slogan “IT zonder zorgen” verzorgt DMZ eventueel alles: van een goed (en snel!) draaiend internet tot backup van de gehele bedrijfsadministratie. Ook bijvoorbeeld de inrichting en het beheer van een bedrijfsnetwerk (met inbegrip van alle hard- en software) dat ook nog eens geheel beveiligd vanaf buitenlocaties (denk aan thuiswerkers) benaderd kan worden, wordt door DMZ geboden.

Kortom DMZ is een bedrijf van deze tijd. Toen dan ook gekozen moest worden voor goede vervanger van de bestaande verlichting in het eigen bedrijfspand stond meteen al vast dat dit modern en duurzaam moest zijn. Uit de oriëntatie op de markt kwam BestLed als beste keus uit de bus. De heer Zwart van DMZ: “Als IT bedrijf kiezen wij bewust voor een moderne uitstraling in ons pand. Met de ledverlichting van BestLed is dat prima geslaagd: een perfecte combi van uitstekend licht (rustig en helder), met een betere lichtopbrengst tegen aanmerkelijk lagere energiekosten”.

In totaal werden 178 stuks BestLed tubes gemonteerd ter vervanging van de ‘ouderwetse’ tl-verlichting. Bij deze vervanging worden de bestaande armaturen heel eenvoudig geschikt gemaakt, waardoor de overstap gemakkelijk te realiseren is.

BestLed. Professioneel en duurzaam ledlicht