Nieuw lichtplan: duurzaam en efficiënt!

Geplaatst op : 29 maart 2018

Bleiswijk – Eenduidig, duurzaam en kosten besparend. Dat waren de wensen van Herburg Roses toen zij eind 2017 BestLed benaderde voor een nieuw lichtplan. Een prettige en goed verlichte werkomgeving bevorderd namelijk de productiviteit en met LED verlichting neemt je energieverbruik en CO2 uitstoot af.

Familiebedrijf Herburg Roses startte in 1974 in Berkel  en Roderijs met zo’n 5000 vierkante meter aan grond. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot ruim 1200 medewerkers met  een productielocatie in Ethiopië. Herburg Roses is Fair Trade gecertificeerd en streeft naar een zo duurzaam mogelijk productieproces.

Op de locatie van Herburg Roses in Bleiswijk wordt wekelijks hard gewerkt, op kantoor en in het distributiecentrum. Ledverlichting is een duurzaam alternatief voor traditionele verlichting en tevens gezonder voor je ogen.

LED-lampen

In november hebben wij op locatie een volledig nieuw lichtplan geïnstalleerd met diverse Led tubes, Floodlights, Downlights en Ledpanelen. Met deze nieuwe lampen heeft het pand van binnen en van buiten een nieuwe frisse uitstraling en is het energieverbruik duurzamer.