EFFICIËNT INGESTELD LICHTSYSTEEM VOOR CCH NA RENOVATIE

Geplaatst op : 8 november 2016

CCH, een leverancier van RECO bv gespecialiseerd in het opbouwen van hydraulische systemen zoals autolaadkranen voor de transportsector, is in contact gekomen met ons via een gezamenlijke relatie; Boonstoppel truckservice. Eigenaar Toon Christiaens van CCH contacteerde ons in verband met een renovatie van zijn gehele werkplaats en was benieuwd of BestLed de bestaande lichtinstallatie kon verbeteren.

Bestaande lichtinstallatie aangepast
Onze lichtadviseurs troffen in de werkplaats 71 TL armaturen aan van 2x 58 watt die verdeeld waren over 10 verschillende lichtlijnen. Om op de lange termijn zo veel mogelijk geld te besparen is er aan de hand van de gesprekken met CCH een lichtplan opgesteld. Hierbij kwam naar voren dat wij o.a. rekening diende te houden met de schaduwwerking van de vrachtwagens en de in hoogte verwerkte bovenloop kranen. Op basis van die input hebben we een lichtplan opgesteld waarbij de input van de klant leidend is geweest. Uiteindelijk hebben onze monteurs 18 BestLed Luci series met een medium beam lens gemonteerd en de bestaande lichtinstallatie hierop aangepast. Het systeem is tevens zo efficiënt mogelijk ingesteld dat het reageert op daglicht en bewegingen onder de lamp.

Eigenaar CCH Toon Christiaens aan het woord:
“De samenwerking en planning met RECO hebben we bij CCH als zeer prettig ervaren, omdat tijdens de montage onze werkzaamheden gewoon door moesten gaan. In goed overleg en met een juiste planning heeft BestLed dit tot een minimum weten te beperken, waar wij dan ook zeer content over zijn. Het verschil ten opzichte van de oude verlichting is voor ons dan ook een hele verbetering waar we wel aan moesten wennen, maar nu willen we nooit meer anders!”

Servicecontract
CCH heeft voor BestLed gekozen om kwaliteit te combineren met een lage Cost of Ownership (TCO). De afspraken die samen met de klant gemaakt zijn, zijn vastgelegd in een service level agreement. Hiermee weet CCH zeker dat ze over een termijn van 5 jaar kan besparen zonder enige investering te moeten doen. Ook is de klant verzekerd van adequate verlichting en worden ze totaal ontzorgd op het gebied van onderhoud, vervanging, installatie, montage en demontage.