Innovatieve liftverhuurder investeert in ledlicht

  • RSP RECO Lift Solutions duurzaam licht
  • RSP RECO Lift Solutions duurzaam licht
  • RSP RECO Lift Solutions duurzaam licht

Geplaatst op : 12 februari 2016

Innovatieve liftverhuurder investeert in ledlicht

RECO Special Products (RSP) is gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke liften. Of het nu gaat om een torenflat waar de bestaande lift moet worden vervangen of een eenvoudig woonhuis waar een verdieping bereikbaar moet worden gemaakt. Altijd heeft RSP een tijdelijke lift die uitkomst biedt. Het bedrijf viert binnenkort nog maar de tiende verjaardag, maar heeft in die betrekkelijk korte periode onder leiding van Robin Reigwein een indrukwekkende groei doorgemaakt. Wat startte met slechts één voor personenvervoer geschikt gemaakte bouwlift, is nu uitgegroeid tot een hele vloot moderne tijdelijke liften, die qua gebruiksgemak en comfort niet onderdoen voor permanente liften.

Deels is het succes toe te schrijven aan de innovatiedrang van RSP, waardoor het bedrijf altijd net een paar zetten voorloopt op de concurrent en vaak trendsetter is binnen de branche. Dat interessante opdrachtgevers als IKEA en Prorail kiezen voor RSP is in dit opzicht dan ook niet verwonderlijk.

Op het gebied van verlichting kiest RSP eveneens voor innovatie en duurzaamheid. Een keuze die alleen al op economische gronden meer dan verantwoord is te noemen overigens. BestLed Europe BV werd benaderd om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en de daaraan verbonden baten en lasten. Het is voor BestLed dagelijkse kost om alle factoren in een analyse op te nemen, zodat een waarheidsgetrouw beeld kan worden geschetst van de consequenties. Op basis van de rapportage kon Robin Reigwein een verantwoorde keuze maken, resulterend in een investering in 374 BestLed T8 tubes , 13 Crystalled Streetlights, 4 BestLed Floodlights en 48 BestLed IP65 Downlights.

Naast het extreem lage stroomverbruik speelden soliditeit (stoot- en trilvast, lange levensduur) en comfort (geen opstarttijd, niet knipperen) de belangrijkste argumenten om voor ledlicht te kiezen.

BestLed. Professioneel en duurzaam ledlicht.