“Investering in ledlicht verdient zichzelf snel terug”

  • Nieuws BESTLED ldquo investering
  • BESTLED verlichting nieuws investering
  • ldquio investering BESTLED verlichting

Geplaatst op : 12 februari 2016

“Investering in ledlicht verdient zichzelf snel terug”

Nederland telt ruim negentig Multimate bouwmarkten, die samen met Hubo en Fixet onderdeel uitmaken van DGN retail. In oktober werd bekend dat DGN retail is overgenomen door Euretco, het bedrijf achter winkelketens als Intersport, Libris en Coach. Na deze overname realiseert Eurecto een jaaromzet van tweeënhalf miljard euro.

In Zevenbergen staat een van die Multimate bouwmarkten. Met extra service en maximale klantvriendelijkheid maakt Multimate Zevenbergen het verschil. “Als zelfstandig ondernemer, met twee benen in de praktijk, bedien ik met veel aandacht en plezier elke klusser in onze regio”, zegt eigenaar Peter van Roessel. “Zowel de professional als de beginnende klusser kan voor een helder advies, goed materiaal en prima gereedschap bij ons terecht”.

Naast de verkoop van bouwmateriaal beschikt Multimate Zevenbergen ook nog eens over een ruim assortiment gereedschap voor de verhuur. Van Roessel: “De bestaande tl-verlichting in onze zaak wilden we updaten, het liefst naar een energiezuiniger oplossing”. Een wens die vele ondernemers koesteren, omdat een reductie van de energiekosten nu eenmaal bijdraagt aan een positiever bedrijfsresultaat. “Met name de toepassing van ledlicht had mijn grote interesse, maar tegelijk had ik al meer dan eens gehoord dat de investeringskosten aanzienlijk zijn”, verzucht van Roessel.

Van Roessel benaderde BestLed met zijn vragen. Een zorgvuldige en gedetailleerde analyse van de verlichtingsbehoefte en de daarmee samenhangende kosten leverde een interessant voorstel op. Van Roessel: “Uit de berekeningen van BestLed bleek dat ik in mijn zaak een totale besparing, dus met inbegrip van de dalende uitgaven voor stroom, materieel en onderhoud, kon realiseren van 66% op de jaarlijkse kosten. De hoge investering, die er dus wel is, verdient zichzelf snel weer terug!”. Van Roessel verleende BestLed dan ook opdracht om de bestaande tl-verlichting te vervangen door T8 LED Tubes. Gekozen is voor 266 stuks met een lengte van 150 cm, een verbruik van 24 watt in een gematteerde uitvoering met een kleurtemperatuur van 4000K.

BestLed. Professioneel en duurzaam ledlicht