KRAKER TRAILERS VERLICHT NIEUWE PRODUCTIEFACILIEITEN MET LED-VERLICHTING

  • Kraker, trailers, BESTLED, verlichting, bezuiging, led
  • Kraker, trailers, BESTLED, verlichting, bezuiging, led
  • Kraker, trailers, BESTLED, verlichting, bezuiging, led
  • Kraker, trailers, BESTLED, verlichting, bezuiging, led

Geplaatst op : 4 april 2016

Zaterdag 2 april opent Kraker Trailers de deuren van de nieuwe fabriek in het Zeeuwse Axel, onder de zuidelijke rook van Terneuzen. De opening wordt opgeluisterd met een Open Dag van 11.00 tot 15.30 uur. Gedurende die tijd kunnen bezoekers de nieuwste schuifvloertrailers van de trailerfabrikant bewonderen en uitgebreid kennismaken met de medewerkers die graag toelichten op welke manier zij hun werk doen. Daarnaast geven verschillende leveranciers van Kraker Trailers demonstraties en vertellen zij desgewenst meer over hun producten. Daar houdt het echter niet mee op, want er is nog veel meer te beleven aan de Vaartwijk in Axel. Zo staat er de Dakar-truck van Hoondert, een rally-auto van Kraker en geeft het K-Force Sailing Team tekst en uitleg over hoe het er aan boord van een wedstrijdboot aan toe gaat.

Forse besparingen
Eén van de grote blikvangers is ongetwijfeld de K-Force trailer, de allernieuwste schuifvloertrailer van Kraker Trailers, die zich van alle andere schuifvloertrailers onderscheidt door de assemblage die grotendeels met bouten in plaats van lasverbindingen wordt gedaan. Dat heeft als groot voordeel dat de trailer op locatie kan worden afgemonteerd en dat er forse besparingen op de transportkosten naar het buitenland worden gerealiseerd. De K-Force wordt dan in het land van bestemming in elkaar gezet door een door Kraker Trailers gecertificeerde werkplaats. Door de efficiënte transportmethode komt ook de export naar andere continenten binnen bereik.

Functioneel en flexibel
BestLed heeft samen met Elektra21 de verlichting voor de nieuwe productiefaciliteiten geleverd, waarbij de laatste partij ook de montage heeft gedaan. Kraker Trailers koos onder meer voor BestLed vanwege de functionaliteit en flexibiliteit van onze ledverlichting. Zo hebben wij in ons lichtplan rekening gehouden met de schaduwwerking van de trailers. De onderhoudsvrije installatie speelde ook een voorname rol. Voor de werkplaats en het magazijn hebben wij armaturen uit de Luci-serie en BestLed-armaturen met een hoge lichtopbrengst en een lichtkleur van 5500K geleverd. Daarbij werd de verlichting voor de productiehal  vervaardigd door medewerkers van de nabijgelegen sociale werkplaats Dethon in Terneuzen, waarmee een maatschappelijk doel werd gediend. De overige ruimtes – kantoren, gangen, kantine, kleed- en sanitaire ruimtes – zijn uitgevoerd met in het plafond verwerkte ledpanelen en downlights. In de kantoren hebben wij beweging-/aanwezigheidsdetectie toegevoegd om nog verder te besparen op het stroomverbruik. Om het buitenterrein te verlichten, is gekozen voor CrystalLed ledverlichting. Daar zorgen 48 76W leds en 96 200W leds (beide 6000K) in combinatie met een 12 meter hoge lichtmast met triproof armaturen onder de luifel voor een optimaal lichtniveau.

BestLed: Leverancier van optimaal ledlicht!