Betere werkomgeving en energiebesparing voor groothandel Zijerveld door slimme ledverlichting

  • Oude verlichting voor kaasgroothandel Zijerveld
  • Nieuwe ledverlichting voor kaasgroothandel Zijerveld
  • Oude verlichting voor kaasgroothandel Zijerveld
  • Nieuwe ledverlichting voor kaasgroothandel Zijerveld

Geplaatst op : 3 september 2020

Voor grote bedrijfshallen met weinig natuurlijke lichtinval is goede verlichting extra belangrijk. Het is een basisvoorziening die perfect geregeld moet zijn. De juiste verlichting zorgt niet alleen voor een hogere productiviteit en lagere energierekening, maar bovenal voor een prettige werkomgeving. Redenen genoeg voor kaasgroothandel Zijerveld (onderdeel van FrieslandCampina) om BestLed in te schakelen voor het verbeteren van de verlichting.

Nieuwe ledverlichting verhoogt veiligheid en verbetert werkomgeving

Voor de groothandel uit Bodegraven hebben we gekozen voor slimme lichtlijnen die het licht op de juiste plek laten terechtkomen. Personeel heeft zo geen last van vervelende schitteringen, maar geniet van een prettige werkomgeving. Ook sluit de nieuwe ledverlichting aan op de hoge veiligheidseisen van FrieslandCampina. De armaturen zijn namelijk voorzien van geïntegreerde noodverlichting, hebben dezelfde kleurcode en kunnen met een IP54-classificatie prima tegen de koude luchtstromen in de bedrijfshal!

De cijfers: dit doet slimme ledverlichting

  • 2 tot 3 keer zoveel licht op de vloer, gemiddeld 270 lux!
  • Energiereductie tussen de 35 en 40%

Benieuwd of het licht in uw bedrijfshal net zoveel verbeterd kan worden?

Dat bespreken we graag in een vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie. Neem contact op met een lichtadviseur via 0182 74 80 40 of maak een afspraak.