Over ons

BestLed, leverancier van optimaal LED licht

BestLed is een jong en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in ledverlichting. Met het leveren van duurzame en energiebesparende ledverlichting aan bedrijven draagt BestLed bij aan een milieuvriendelijke samenleving en een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Door traditionele verlichting te vervangen door LED lampen helpt BestLed ondernemingen hun energiekosten en CO2 uitstoot op een financieel aantrekkelijke manier te verminderen.

LED verlichting: van bezit naar gebruik

Het gemak van het gebruik, maar niet de lasten van het bezit. Dat is de filosofie waarmee wij in rap tempo terrein winnen als leverancier en producent van ledverlichting. Wij garanderen de juiste hoeveelheid licht, op de juiste plek, op het juiste moment en van de beste kwaliteit! Daarnaast dragen wij de volledige zorg voor uw verlichtingsinstallatie waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Bovendien geeft u met duurzame ledverlichting invulling aan uw maatschappelijke voorbeeldfunctie. U laat zien dat u verantwoord beleid voert.

Betrouwbare partner

BestLed is gelieerd aan RECO, een verhuur organisatie die bekend staat om haar brede aanbod materieel alsmede de ondersteunende diensten als montage, demontage, onderhoud, keuringen en service. Met meer dan 60 jaar ervaring en kwaliteit en de meer dan 250 professionals die dag in dag uit werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers leveren RECO en de aan RECO gelieerde bedrijven materieel aan veel uiteenlopende projecten.

Overstap naar energiezuinige ledverlichting

Naast het leveren en installeren van LED lampen ondersteunt BestLed bedrijven, ziekenhuizen en gemeenten ook met de overstap naar energiezuinige, onderhoudsarme verlichting. BestLed begeleidt het gehele traject en geeft advies over de mogelijkheden van ledverlichting. Daarnaast werkt BestLed samen met Rooftop Energy, aanbieder van zonnestroom. Zo kan BestLed ondernemers tegemoetkomen bij het doorlopen van de stappen in de Trias Energetica (de driestappenstrategie om een energiezuinig ontwerp te maken).

Duurzame en kostenbesparende oplossing

Door de vele mogelijkheden die BestLed biedt om van traditionele verlichting naar energiebesparende ledverlichting over te stappen, kan een goede combinatie gemaakt worden tussen duurzaamheid en kostenbesparing. Wilt u weten of BestLed uw onderneming kan helpen bij de overstap naar een duurzame oplossing? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.