Partnerbedrijf RECO

BestLed en RECO partners van elkaar

Betrouwbare partner

BestLed is gelieerd aan RECO, een verhuur organisatie die bekend staat om haar brede aanbod materieel alsmede de ondersteunende diensten als montage, demontage, onderhoud, keuringen en service. Met meer dan 65 jaar ervaring en kwaliteit en de meer dan 250 professionals die dag in dag uit werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers leveren RECO en de aan RECO gelieerde bedrijven materieel aan veel uiteenlopende projecten.

RECO logo Nederland

“RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel. Wij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment leveren wij een totaaloplossing voor ieder project. Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als uw partner in materieel!”

Wat maakt ons een aantrekkelijke partner?

Samen met onze partnerbedrijven werken wij elke dag voor onze opdrachtgevers aan de beste oplossingen voor uiteenlopende projecten. Voor klanten betekent dit samenwerken met een internationale partner van formaat waarmee de mogelijkheden legio zijn.