Vacature: Technisch Projectleider

BestLed groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een technische Projectleider.

In deze veelzijdige rol ben je van A-Z betrokken bij projecten met oog op een soepel proces en goed resultaat. Al in de voorfase breng je calculaties en installatiekosten in kaart waarbij je nauw samenwerkt met de lichtontwerper en -adviseur. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project, gericht op een deel werkvoorbereiding, planning en het aansturen van de monteurs. Je coördineert, maar helpt ook mee in de uitvoering als dat nodig is.

BestLed zoekt een Projectleider met:
Ruime werkervaring in de elektro- en/of installatietechniek. Je weet van aanpakken, bent een doorzetter en houdt het totaaloverzicht in de diversiteit aan werkzaamheden & projecten. Ook heb je ervaring met het aansturen van een team.

Verder kun je terugvallen op:

  • Minimaal MBO-denkniveau;
  • Sterke interesse in LED-verlichting, lichttechniek en/of zonne-energie;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie óf de wens om een volgende stap te zetten vanuit een uitvoerende functie in de elektro- of installatietechniek.

Wat biedt BestLed jou?

  • Een uitdagende baan binnen een informele & groeiende organisatie;
  • Samenwerken in een klein team waarbij ieder zich richt op een eigen expertise;
  • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
  • Leaseauto, telefoon en laptop van de zaak;
  • Marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over BestLed – Waddinxveen

Het gemak van het gebruik, maar niet de lasten van het bezit. Dat is de filosofie waarmee wij in rap tempo terrein winnen als leverancier en producent van ledverlichting. Wij garanderen de juiste hoeveelheid licht, op de juiste plek, op het juiste moment én van de beste kwaliteit. Daarbij neemt het team van BestLed de volledige zorg voor de verlichtingsinstallatie uit handen van de klant.

BestLed werkt nauw samen met RECO Solar; een jong en ambitieus bedrijf dat zonnepanelen verhuurt, verkoopt en installeert. Waar BestLed is gericht op (led)verlichting en RECO Solar op zonnestroom, is de focus op duurzame oplossingen en het gevarieerde klantenportfolio hun gemeenschappelijke deler.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

Om direct te reageren op deze vacature mail je jouw CV en motivatie naar personeelszaken@reco.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.